Het Land van Ooit in Drunen is definitief verleden tijd. Vandaag maakte de eigenaar van het park de nieuwe naam bekend: Poort van Heusden.
 
De naam Land van Ooit is al afgeplakt op de bewegwijzering van de ANWB. Maar de gemeente Heusden, waarin het voormalige themapark gelegen is, vindt dat nog niet genoeg.
 
Radio 538 gaat op zoek naar een tijdelijke kasteelheer of -vrouw voor het roze kasteel in het Land van Ooit. 
 
 
De 1 aprilgrap om van het voormalige Land van Ooit een religieus themapark te maken bleek een succes.
 
Met devote rustpunten als de inmiddels beroemde Mariakapel en een Bijbels kasteel, snelle kermisattracties als de Mozesachtbaan en De Hemelvaart en shows en straattheater met een religieus sausje denkt zakenman Louis van der Heijden Drunen weer terug op de toeristische kaart te kunnen zetten.
 


Er bestaan vergevorderde plannen om het failliete Land van Ooit in Tongeren te onttrekken aan de dagrecreatie en een verblijfspark te maken van het gebied.
 

De inventaris van het failliete Land van Ooit in Drunen zal in de eerste week van maart 2008 in een openbare verkoop via internet worden verkocht.
 


De ruim veertig herdenkingsbomen in het Land van Ooit mogen herplant worden. Dat heeft de curator van het failliete themapark in Drunen in een brief aan de betrokken families laten weten.
 
De gemeente Heusden betaalde 15,4 miljoen euro voor de gronden en opstallen van het Land van Ooit in Drunen.
 
Er komt geen Land van Ooit meer op het terrein van het failliete attractiepark in Drunen.
 
De grond van het Land van Ooit is verkocht aan de gemeente Heusden, waar Drunen een onderdeel van is.
 
De kans dat het Land van Ooit in Drunen een nieuwe doorstart kan maken wordt steeds kleiner.
 
Het jaar 2007 was een annus horribilis voor het Land van Ooit. Alles wat zakelijk in bijna negentien jaar was opgebouwd verdween als douchewater door het rioolputje.
 
Het Land van Ooit in Drunen is failliet. Exploitatiemaatschappij DuCate BV schreef afgelopen seizoen rode cijfers, zo maakte directeur Mascha van Till op 21 november 2007 bekend.
 
Vorig jaar werd in het Land van Ooit voor het eerst Het Land van Sint georganiseerd, maar Sinterklaas slaat nu het Drunense attractiepark over. 
 
De Belgische politie heeft met assistentie van Nederlandse collega’s op vier plaatsen in Nederland doorzoekingen verricht en documenten in beslag genomen voor onderzoek naar mogelijke fraude met geld van Ooit Tongeren. 
 
In het Land van Ooit in Drunen is een nieuwe binnenspeeltuin geopend die er voor moet zorgen dat kinderen ook bij slechter weer ongestoord kunnen spelen.