Symbolica, Gold Rush, Voletarium, Star Trek en Star Tours, het zijn attracties waar iedereen naar uitkijkt in 2017.
 
Ettelijke miljoenen steekt de familie Van Zuylen van Nijevelt in de uitbreiding van het Tikibad en het vakantiepark op Duinrell.
 
Voor de nieuwe avondshow Star Wars: A Galactic Celebration in Walt Disney Studios hebben de imagineers geavanceerde technieken gebruikt.
 
De goudkoorts heeft toegeslagen in Slagharen: het pretpark steekt 14 miljoen in vernieuwingen en laat iedereen in Nederland en Duitsland zoeken naar goudklompjes.
 
Net als Epcot in Florida krijgt Hong Kong Disneyland een darkride met de naam Frozen Ever After.
 
Disneyland Paris bestaat 25 jaar en één van de lustrumfestiviteiten is de nieuwe Disney Stars on Parade. De nieuwe stoet bestaat uit acht ontdekkingen.
 
Tien van de duurste huizen die in Florida te vinden zijn staan in Walt Disney World, in het miljonairsdorpje Golden Oak, op amper vijf kilometer van het Magic Kingdom.
 
Universal Studios moet voor het slopen van waterpark Wet ’n Wild drie miljoen dollar ophoesten.
 
Het Franse Futuroscope heeft het allereerste ‘flying theater’ van Europa: L’Extraordinaire Voyage. De reis voert langs Egypte, Dubai, India, China en de Verenigde Staten.
 
De nieuwe alpine coaster van Bellewaerde heet Dawson Duel, naar Dawson City, bekend van de Yukon International Sled Dog Race.