Er worden verkeersmaatregelen genomen om de tienduizenden meiden die in Duinrell in Wassenaar worden verwacht zonder problemen op de Tina-dagen te krijgen. 
 

Hoog is spannend en spectaculair, maar laag is zeker niet saai en tam. In deze terugblik zetten wij twaalf nieuwe achtbanen van 2012 nog eens op een rijtje. Van de hoogste - Leviathan met 93 meter - tot de laagste - Manta met 9 meter. 
 
  In de herfst van 2004 ging er een kastanje uit Duinrell mee naar huis. Als een boom van ruim twee meter kwam de vrucht uiteindelijk terug op de plek van oorsprong: in Duinrell.
 
  Voor een vleugje musical hoef je deze zomer niet per se naar het Circustheater in Scheveningen of het Beatrix Theater in Utrecht.
 
  Duinrell moet een heel nieuwe milieuvergunning aanvragen bij de gemeente Wassenaar. De gemeente vindt dat de bestaande vergunning uit 1997 onoverzichtelijk is geworden.
 
Gebroederlijk staan ze op een rijtje, de drie achtbanen van Duinrell: de Kikkerachtbaan, familieachtbaan Dragonfly en loopingbaan Falcon.
 

Het over de hele wereld beroemde Nederlandse konijn Nijntje heeft drie eigen stacaravans gekregen. Eentje staat in pretpark Duinrell in Wassenaar.
 
  Duinrell mag zich voor de tweede keer winnaar van de verkiezing Schoolreisbestemming van het Jaar noemen.
 


Wat de Huishoudbeurs is voor volwassen vrouwen, is de Tinadag voor meiden van negen tot vijftien jaar.
 
  Verblijfsgasten van Duinrell die meer luxe op prijs stellen kunnen vanaf april terecht in een nieuwe categorie Duingalows: Premium XL.