Het jaar 2007 was een annus horribilis voor het Land van Ooit. Alles wat zakelijk in bijna negentien jaar was opgebouwd verdween als douchewater door het rioolputje.
 
Het Land van Ooit in Drunen is definitief verleden tijd. Vandaag maakte de eigenaar van het park de nieuwe naam bekend: Poort van Heusden.
 


Er bestaan vergevorderde plannen om het failliete Land van Ooit in Tongeren te onttrekken aan de dagrecreatie en een verblijfspark te maken van het gebied.
 
De naam Land van Ooit is al afgeplakt op de bewegwijzering van de ANWB. Maar de gemeente Heusden, waarin het voormalige themapark gelegen is, vindt dat nog niet genoeg.
 

De inventaris van het failliete Land van Ooit in Drunen zal in de eerste week van maart 2008 in een openbare verkoop via internet worden verkocht.
 
Radio 538 gaat op zoek naar een tijdelijke kasteelheer of -vrouw voor het roze kasteel in het Land van Ooit. 
 


De ruim veertig herdenkingsbomen in het Land van Ooit mogen herplant worden. Dat heeft de curator van het failliete themapark in Drunen in een brief aan de betrokken families laten weten.
 
 
De 1 aprilgrap om van het voormalige Land van Ooit een religieus themapark te maken bleek een succes.
 
De gemeente Heusden betaalde 15,4 miljoen euro voor de gronden en opstallen van het Land van Ooit in Drunen.
 
Met devote rustpunten als de inmiddels beroemde Mariakapel en een Bijbels kasteel, snelle kermisattracties als de Mozesachtbaan en De Hemelvaart en shows en straattheater met een religieus sausje denkt zakenman Louis van der Heijden Drunen weer terug op de toeristische kaart te kunnen zetten.