Met een fototeaser weet directeur Wouter Dekkers van Movie Park Germany de aandacht op de nieuwe attractie voor 2014 te richten.
 
Speciaal gecomponeerde rockmuziek moet bezoekers van het vijftiende Halloween Horror Feest in Movie Park Germany nog meer angst aanjagen. 
 
  In drie Europese pretparkbioscopen draait dit seizoen de 3D-film Ice Age. Het dichtstbijzijnde park om het spektakel mee te maken is Movie Park Germany.
 
Er komt een Nickelodeon-themagebied in het Spaanse Parque de Atracciones.
 

SpongeBob SquarePants doet het nog steeds goed: souvenirs en hebbedingetjes van de gele stripspons vliegen over de toonbank.
 
In Movie Park Germany openden de Teenage Mutant Ninja Turtles hun eigen verkeersschool, met twee trainingstrajecten. Kinderen die het Duitse filmpark helemaal groen gekleed bezoeken krijgen gratis entree.
 
  De afgelopen weken zagen diverse nieuwe websites het levenslicht. Het ene na het andere attractiepark lanceerde een site waarop bezoekers nog beter de beleving van het park kunnen voelen.
 
  De aanvankelijke teleurstelling over het moeten laten varen van de uitbreidingsplannen voor 2014 heeft bij Movie Park Germany al weer plaats gemaakt voor nieuw enthousiasme.
 

Movie Park Germany is een eigen reisorganisatie gestart die meerdaagse reisjes naar het filmpark aanbiedt. Het Duitse park werkt daarbij samen met hotels in een straal van dertig minuten om Bottrop-Kirchhellen.
 

In Movie Park Germany wordt op 11 augustus 2012 door zestien landenteams gestreden om de Gouden Handtas tijdens het Wereldkampioenschap Handtaswerpen.