Twaalf jaar streden ze dagelijks tegen elkaar, maar de strijd tussen de twee treinen van achtbaan Dragon Challenge is over.
 
  De Britten blijven thuis. Dat zou één van de conclusies kunnen zijn voor de dramatische terugval van Britse bezoekers aan de grote pretparken in Florida.
 
The Disney Company heeft voor vier miljard dollar de Amerikaanse stripgigant Marvel gekocht.
 


In de Verenigde Staten zijn de Golden Tickets uitgereikt, de internationale prijzen voor attractieparken van het Amerikaanse vakblad Amusement Today.
 
Een van de restaurants in The Wizarding World of Harry Potter, die in 2010 in Islands of Adventure de poorten opent, gaat The Three Broomsticks (De Drie Bezemstelen) heten. 
 


Het grote succes van The Wizarding World of Harry Potter in Islands of Adventure in Florida lijkt het bedrijf vleugels te geven.
 


Er wordt een speciale minifilm opgenomen van Harry Potter voor Islands of Adventure.
 

Universal Studios en Warner Bros. hebben meer details bekend gemaakt over het nieuwe themagebied The Wizarding World of Harry Potter in Islands of Adventure.
 
Universal noemt het trots ‘een themapark ín een themapark’. De nieuwe Wizarding World of Harry Potter moet dé grote trekker worden voor attractiepark Islands of Adventure, onderdeel van Universal Resort Florida bij Orlando.