Over Parkplanet

parkplanet logo vierkant 650 pixels  Alg PP DTPA 2017

Parkplanet biedt actuele informatie over attractieparken: prijzen, openingstijden, routes, openbaar vervoer, tips en internetlinks. Elk park heeft een eigen parkplanner. Zo kom je alles te weten over bijvoorbeeld de Efteling, Disneyland Parijs of Europa-Park in Duitsland.

Lees alles over de grootste en mooiste pretparken in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en in andere landen van Europa. Parkplanet zet alle Disney-parken en alle Legoland-parken ter wereld op een rijtje. Parkplanet geeft ook informatie over de meest spectaculaire themaparken buiten Europa.

Daarnaast biedt Parkplanet artikelen, interviews en reportages die een kijkje achter de schermen van pretparken geven.

Wie snel en gemakkelijk kaartjes met korting wil kopen, kan terecht in onze Ticketshop.

Voor kinderen uit de hoogste klassen van de basisschool heeft Parkplanet een eigen site: Parkplanet4kids. Wie uitgebreide informatie wil over Disneyland Paris surft naar Magischmooi.nl.

Facebook logo

Twitter logo Logo Google Plus

T-shirts van Parkplanet4kids.nl

Tip

De vrolijke pretparkillustraties van kinderwebsite Parkplanet4kids.nl zijn verkrijgbaar op T-shirts!

Over Parkplanet 1

Mission statement

De doelstelling van Parkplanet is gebaseerd op de drie P’s: Positief, Publieksvriendelijk en Professioneel.

1. Parkplanet is Positief • De uitstraling van de site is feel good, de berichtgeving is gebaseerd op een positieve grondhouding, de website is uitnodigend en boeiend.

2. Parkplanet is Publieksvriendelijk • De site wil een onafhankelijk intermediair zijn tussen publiek en parken, met een informatieve en actuele inhoud, gemakkelijk toegankelijk, open en consumentgericht.

3. Parkplanet is Professioneel • Aan het nieuws, de informatie, de achtergrondartikelen en de vormgeving wordt veel zorg besteed, er is extra aandacht voor eigen nieuwsgaring, de redactie is onafhankelijk.

Over Parkplanet 2

De makers

Parkplanet wordt gemaakt door Adri van Esch (redactie), Frank van der Heijden (ontwerp) en Pierre van Lier (techniek).

Disclaimer

Parkplanet is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden die, ondanks alle aandacht die aan de inhoud is besteed, op deze website mochten voorkomen.

Foutje ontdekt? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we zetten het recht!

Copyright

© 2017 • Op de inhoud van Parkplanet (teksten en foto's) rust een copyright. 

(Gedeeltelijke) overname van artikelen en parkprofielen is enkel toegestaan na schriftelijke toestemming van de redactie.