De zwarte pieten doorkruisen Plopsaland

Sint ontmoet Plop

De zwarte pieten doorkruisen Plopsaland

Voor het tweede jaar op rij komt Sinterklaas op bezoek bij kabouter Plop, Piet Piraat, Mega Mindy en Samson en Gert.

In aanloop naar zijn verjaardag bezoekt de Goedheiligman twee weekenden Plopsaland. Het pretpark in De Panne is vereerd met de komst van de Sint en zijn pieten en belooft de bezoekers heel wat verrassingen.

Pietenshow

Op zaterdag 8 en zondag 9 november en op zaterdag 15 en zondag 16 november kunnen de jonge fans Sinterklaas begroeten tijdens zijn tocht door het park. Daarna zetten de zwarte pieten het Groot Theater op stelten met hun Grote Zwarte Pietenshow, vol liedjes en natuurlijk een bezoekje van Sinterklaas.

{googleads right}In de attracties

De pieten zwerven vervolgens uit over Plopsaland De Panne waar zij samen met de bezoekers in de attracties gaan. Voor elk kind heeft de Sint een cadeautje in petto. Het park is tijdens de twee Sinterklaasweekenden geopend van 10.00 tot 17.00 uur.


© 2008 PARKPLANET – FOTO: PLOPSALAND

Meest bezochte parkprofielen