Het hoogste punt van Bosrijk is bereikt - Foto: Efteling

Vlag in top bij Efteling Bosrijk

Het hoogste punt van Bosrijk is bereikt - Foto: Efteling

De vlag ging in top bij Bosrijk, de nieuwe verblijfsaccommodatie van de Efteling. Het hoogste punt van de bouw is bereikt!

Negen maanden wordt er inmiddels gewerkt aan Bosrijk, met een investering van 52 miljoen het grootste en duurste project in de geschiedenis van de Efteling. Het Kaatsheuvelse pretpark en bouwbedrijf Heijmans vierden samen het bereiken van het hoogste punt met het hijsen van de vlag. Die officiële en traditionele plechtigheid werd voltrokken door Heijmans-directeur Jan Kleijn (links) en financieel directeur van de Efteling Daan van Baarsen.

{googleads right}Thematisering

Met de bouw van deze verblijfsaccommodatie gaat een langgekoesterde wens van de Efteling in vervulling. Het vakantiepark is gelegen aan de uitlopers van de Loonse en Drunense Duinen grenzend aan het attractiepark. De eerste gasten worden op 11 december verwelkomd. Tot die tijd vormt de thematisering van Bosrijk in Efteling-stijl een bijzondere uitdaging. 


© 2009 TEKST: PARKPLANET – FOTO: EFTELING
 

Meest bezochte parkprofielen