Slagharen vergroot populaire gamehal Lucky Nugget

Speelhal Lucky Nugget in de Main Street van Attractiepark Slagharen wordt vernieuwd en vergroot. De nabijgelegen Rosie’s Penny Arcade gaat sluiten.

De Lucky Nugget, de speelhal op de hoek van Main Street in Attractiepark Slagharen, wordt volledig verbouwd en bijna twee keer zo groot. Het pretpark betrekt het gebouw van de voormalige Aziatische eetgelegenheid Wok Inn bij de populaire spelletjeshal. De vergrote Lucky Nugget wordt de enige speelhal in de hoofdstraat van het attractiepark: de enkele tientallen meters ernaast gelegen automatenhal Rosie’s Penny Arcade gaat sluiten. Dat gebouw zal op termijn een andere bestemming krijgen.

Populaire games

Lucky Nugget is een druk bezochte speelhal, door daggasten maar vooral ook door de verblijfsgasten. Als ’s avonds de attracties in het pretpark gesloten zijn, is Lucky Nugget nog open. Tientallen gasten van het vakantiepark proberen dan met de uitdagende spelletjes in de hal prijzen in de wacht te slepen. Door corona mogen er minder mensen in het gebouw verblijven. Niet zelden is de ingang tijdelijk afgesloten met een geel lint omdat het maximale aantal bezoekers is bereikt. Eerder al haalde het park enkele speelautomaten weg om staplekken te kunnen markeren en voldoende loopruimte te bieden aan de gasten. Met de verdubbeling van het vloeroppervlak is er meer ruimte voor gameliefhebbers om een gokje te wagen.

Quick Drop

In Lucky Nugget staan onder meer games als World’s Largest Pac-Man, VR Machine en Quick Drop, waarbij spelers ballen in roterende emmers moeten laten landen door op het juiste moment op de knop te drukken. Vanaf Eerste Kerstdag is het weer mogelijk om te gamen in de vernieuwde Lucky Nugget van Attractiepark Slagharen.

28 november 2021 © Tekst: Parkplanet – Foto’s: Adri van Esch

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Meest bezochte parkprofielen