Bright Nights in Walibi Holland

Walibi Holland zet zijn spannende attracties letterlijk in de schijnwerpers tijdens het winterevenement Bright Nights.

Walibi Holland opent deze winter voor het eerst de poorten. Het park in de Flevopolder heeft zijn winterevenement Bright Nights genoemd, met de toevoeging Rides & Lights. Een toepasselijke ondertitel, want diverse attracties in het pretpark zijn aangekleed met muziek, geluid en andere effecten. Bezoekers kunnen genieten van mooie lichtshows, straattheater en interactief entertainment. Opwarmen is mogelijk bij Santa’s Workshop, waar families samen kunnen spelen en knutselen.

Kerstfeestje

Zodra het gaat schemeren gaan in Walibi Holland duizenden lichtjes aan en worden de attracties letterlijk in de spotlights gezet. Ritjes in de achtbaan worden begeleid door spectaculaire lichtshows. Oldtimerbaan Tour des Jardins is omgetoverd tot Tour de Noël en het uiltje van tovenaar Merlijn heeft Merlin’s Magic Castle overgenomen voor een kerstfeestje.

Kerstboom snel optuigen

Op acht attracties na – waaronder de waterattracties en achtbaan Lost Gravity – zijn alle belevenissen in het park open. Op de Main Stage organiseert parkmascotte Walibi een party voor de kerstman en in themagebied Wilderness kunnen gasten de lichtshow zelf beïnvloeden. Dolle pret belooft de Speed Tree Decorating: het zo snel mogelijk optuigen van een kerstboom. De hele dag door biedt Bright Nights verrassend entertainment zoals de ‘twaalfjes’ – de zeer ondeugende elfjes – van de kerstman en de Naughty of Nice-lijst van Santa.

Informatie

Bright Nights in Walibi Holland is dagelijks open van 26 december 2022 tot en met 8 januari 2023 (echter op 31 december en 1 januari gesloten). Het park is open van 12.00 tot 20.00 uur.

Entreeprijs voor Bright Nights is € 30,00 voor volwassenen, € 23,00 voor kinderen van 6 tot en met 10 jaar en € 15,00 voor kinderen tot 6 jaar • Parkeren € 9,50 • Meer informatie op het parkprofiel van Walibi Holland

Meest bezochte parkprofielen