Betere financiële cijfers

Volgens EuroDisney, de houdstermaatschappij van Disneyland Paris, is het derde kwartaal van het boekjaar afgesloten met een toename van de verkopen van 12 procent.

Het resultaat in de afgelopen drie maanden groeide van 286,6 miljoen euro naar 321,7 miljoen euro. Zowel de twee parken als de eigen hotels droegen bij aan de positieve groeicijfers. 

{googleads right}15-jarig bestaan

Het aantal bezoekers steeg in de periode van april tot en met juni met 9 procent. Dit jaar viert Disneyland Parijs zijn vijftienjarige bestaan met nieuwe attracties en parades. Het hele boekjaar toont tot nu toen betere resultaten voor Disneyland Resort: de negen maanden tot aan juli gaven een groei te zien in de opbrengsten van 11 procent (tot 834,3 miljoen euro), betere bezoekcijfers (een toename van 11 procent) en hogere revenuen in de hotels en het uitgaansgebied Disney Village (+ 15 procent).


(c) 2007
 

Meest bezochte parkprofielen