Efteling André Rieu

Docusoap over André Rieu

Efteling André Rieu

De TROS start op vrijdag 5 oktober met een nieuwe docusoap rond André Rieu en zijn Johan Strauss Orkest, die zich gedeeltelijk in de Efteling afspeelt.

In Het sprookje van Rieu volgen de kijkers zes weken lang de belevenissen van Rieu in het Kaatsheuvelse sprookjespark, maar ook in Japan en Australië.

{googleads right}Kijkcijferhit

De vorige serie over de voorbereidingen van het optreden van Rieu in de Radio City Music Hall in New York werd een kijkcijferhit. Ook in Het sprookje van Rieu wordt het publiek weer getrakteerd op leuke, ontroerende en mooie muzikale momenten uit het leven van André Rieu en zijn orkestleden. Het was een langgekoesterde wens van Rieu om muziek met het thema ‘sprookjes’ op te nemen. Het uiteindelijke concert, dat grotendeels voor het Efteling Theater werd opgenomen, is later dit jaar ook te zien zijn bij de TROS.

2007 (c) Foto TROS, Achim Scheidemann

Meest bezochte parkprofielen