Efteling Mall

Efteling juicht megamall Tilburg toe

Efteling Mall

De megamall die het gemeentebestuur van Tilburg wil laten bouwen aan de noordelijke rand van de stad krijgt de instemming van de Efteling.

Directievoorzitter Ronald van der Zijl van het Kaatsheuvelse park denkt dat het gigantische overdekte winkel- en vermaakscentrum de toeristische aantrekkingskracht van Midden-Brabant zal versterken. “Prima als dat er toe leidt dat mensen van heinde en verre hier meerdere dagen zullen blijven; de ene dag shoppen, de andere naar de Efteling, de Beekse Bergen of de duinen”, aldus Van der Zijl in het Brabants Dagblad. De directeur pleit voor een duurzame en aantrekkelijke mall.

{googleads right}Monorail

De nieuw te bouwen shopping mall moet een oppervlakte krijgen van honderdduizend vierkante meter. De Tilburgse Volkspartij (TVP) stelt voor een monorail aan te leggen die de binnenstad van Tilburg moeten verbinden met het toekomstige winkelcentrum en de Efteling. Het parkeerterrein van de megamall zou dan als autotransferium kunnen gaan fungeren.

2007 (c) Parkplanet 

Meest bezochte parkprofielen