Artwork Jungala

Jungledorp voor Busch Gardens

Artwork Jungala

Busch Gardens in de Amerikaanse staat Florida krijgt in 2008 een mythisch oerwouddorp met de naam Jungala.

In het door het regenwoud overwoekerde dorpje kunnen bezoekers oog in oog staan met tijgers, orang-oetans, gibbons en krokodillen.

{googleads right}Rotsformatie

Blikvanger in het nieuwe themagebied is een twaalf meter hoge rotsformatie, waar bezoekers over twee verdiepingen doorheen kunnen lopen en waar ze de dieren in hun natuurlijke leefomgeving kunnen observeren. Tussen en over de rotsen worden twee attracties gebouwd: een mini-vrijevaltoren en een zweefbaan met éénpersoons hanggliders, beide voor kinderen. Er komen naast klim- en klauterplekken en een waterspeeltuin ook twee restaurants in Jungala: Bengal Bistro en Orang Café. De nieuwe attractie van Busch Gardens wordt gebouwd in het thematische gedeelte Congo, op de plek waar tot 2006 de inmiddels verwijderde Python-achtbaan stond.


2007 – Illustratie Busch Gardens

Meest bezochte parkprofielen