MPG Main Street

Movie Park schrapt Stargate Atlantis

MPG Main Street

Movie Park Germany ziet af van de bouw van Stargate Atlantis.

De nieuwe attractie zou een state of the art simulatorrit worden, met de bezoekers gezeten in een rond, bewegend theater en filmbeelden geprojecteerd op het plafond en de muren rondom.

{googleads right}Studio 1

Stargate Atlantis, dat gebouwd zou worden in de al bestaande studiohal 1, stond aanvankelijk gepland voor 2007, vervolgens voor 2008 en is nu dus geschrapt. Op de Italiaanse parkensite Parksmania vertelt Antje Möller, pr-verantwoordelijke voor het Duitse filmpark: “We kregen berichten dat het prototype van de simulatierit in China niet naar behoren werkt en te maken heeft met verschillende problemen. Als we een nieuwe attractie bouwen dan willen we dat alle aandacht uitgaat naar de nieuwe aanwinst en niet naar de problemen van die attractie. In naburige parken hebben we gezien wat voor een negatieve publiciteit dat kan opleveren en daar passen we voor. Vandaar dat we hebben besloten Stargate Atlantis niet te bouwen.”

Naar de parkplanner van Movie Park Germany

(c) 2007 – Foto: Parkplanet

Meest bezochte parkprofielen