Winter

Plopsaland in winter open

Winter

Het Franse Parc Astérix en het Belgische Plopsaland zullen dit seizoen voor het eerst hun poorten openen tijdens de winter.

In Parc Astérix in Plailly, dertig kilometer ten noorden van Parijs, kunnen bezoekers eind december en begin januari genieten van twaalf winterse attracties, waaronder een schaatsbaan, een 3D-kerstfilm en een kerstmarkt. In het hele park zullen duizenden lichtjes schitteren. De entree voor het winterse Astérix-park is 25 euro.

{googleads right}Mega Mindy

Plopsaland in De Panne is tijdens de kerstvakantie open (met uitzondering van 25 en 31 december) en rekent op minimaal 25.000 bezoekers. Naar verwachting zal er tijdens de winteropenstelling van Plopsaland een speciale show van Mega Mindy worden opgevoerd.

Trendsetter

De twee parken volgen met de winteropenstelling trendsetter Efteling en andere grote Europese parken als Europa-Park en Phantasialand.

 
(c) 2007

 

Meest bezochte parkprofielen