95 miljoenste bezoeker

95 Miljoenste bezoeker

95 miljoenste bezoeker

Op 5 oktober 2007 rond half twaalf passeerde de 95 miljoenste bezoeker sinds de officiële opening in 1952 de poorten van de Efteling.

Mevrouw Werre uit Den Haag, die met acht gezinsleden haar 65ste verjaardag in Kaatsheuvel kwam vieren, kreeg uit handen van Efteling-directeur Olaf Vugts bloemen, taart en entreekaarten voor de musical Assepoester voor het hele gezin.

{googleads right}Taart

“Vandaag kan het niet meer stuk!” zo vertelde ze terwijl ze in het zonnetje van de taart proefde. Omringd door parkmascottes Pardoes en Pardijntje genoot het hele gezin van de aandacht. Totdat kleindochter Liselot het genoeg vond. Ze verzuchtte: “Kom oma, en nou naar Droomvlucht!”

55 jaar

De Efteling bestaat dit seizoen 55 jaar. In 1952 sloot de Efteling het eerste seizoen in haar bestaan af met ruim 220.000 bezoekers, vorig jaar bezochten 3.050.000 bezoekers het park.

2007 (c) Foto Efteling

Meest bezochte parkprofielen