Land van Ooit

Binnenpret in Land van Ooit

Land van Ooit

In het Land van Ooit in Drunen is een nieuwe binnenspeeltuin geopend die er voor moet zorgen dat kinderen ook bij slechter weer ongestoord kunnen spelen. 

De indoor speelruimte bevindt zich in de Koningssael, de toegangshal tot Ooit, en kreeg de naam ‘Binnenpret’ mee. Kinderen kunnen zich vermaken met springkussens, trampolines, tafelvoetbal en een kinderdorp. De allerkleinsten kunnen zich er ook laten schminken en meedoen aan verkleedpartijtjes.

{googleads right}Speelparadijs

Tijdens het seizoen is ‘Binnenpret’ een onderdeel van het Land van Ooit als park. In de winter is het speelparadijs iedere woensdagmiddag, zaterdag en zondag open. Het Drunense park brengt voor ‘Binnenpret’ een speciaal abonnement op de markt.

2007 – Illustratie Land van Ooit

Meest bezochte parkprofielen