DLP Crush's Coaster

Crush’s Coaster naar Florida

DLP Crush's Coaster

De Hollywood Studios in Walt Disney World krijgen een eigen versie van Crush’s Coaster. 

 

Dat meldt de Amerikaanse site MiceAge. Crush’s Coaster is zo’n grote hit in de Disney Studios in Parijs dat het Disney-management heeft besloten een kloon van de overdekte achtbaan te bouwen in Florida. Naar verwachting zal ditmaal niet de film Finding Nemo dienen als inspiratiebron maar zal het thema voor de achtbaan worden gezocht in de nieuwe succesvolle Pixar-film Ratatouille.

{googleads right}Variant

Als de plannen voor een variant op Crush’s Coaster doorgaan is dat de tweede attractie in de Hollywood Studios die gebaseerd is op een attractie uit Parijs. Eerder opende in het filmpark al een kopie van de Franse stuntshow Moteurs… Action!

 

(c) 2007 ILLUSTRATIE • Disney

 

Meest bezochte parkprofielen