Gardaland ingang

Gardaland krijgt Sea Life

Gardaland ingang

Naast attractiepark Gardaland komt een vestiging van de aquariumketen Sea Life te liggen.

De bouw voor de overdekte zeedierentuin is onlangs gestart. In Sea Life komen de bezoekers oog in oog te staan met grote en kleine vissen, waaronder haaien. De Sea Life-keten heeft onder meer vestigingen in Scheveningen, Blankenberge, in winkelcentrum Val d’Europe bij Disneyland Parijs en in shopping mall Centro in het Duitse Oberhausen. Sea Life is, net als Gardaland, onderdeel van de Britse Merlin Entertainments Group, eigenaar van 51 attracties in twaalf landen. In Nederland behoort naast Sea Life Madame Tussauds in Amsterdam tot de Merlin-groep. Merlin is ook eigenaar van Legoland; bij het Lego-park in Californië wordt ook een vestiging van Sea Life gebouwd.

{googleads right}Toegangsweg

Sea Life bij Gardaland – met gemiddeld 3,2 miljoen bezoekers een van de grootste attractieparken van Europa – zal in totaal zestienduizend vierkante meter groot worden. Gardaland is gelegen tussen de stadjes Peschiera en Lazise, aan de zuidoostkant van het Gardameer. Om de bezoekersstromen naar Gardaland en Sea Life – dat het hele jaar geopend zal zijn – aan te kunnen, wordt een nieuwe toegangsweg aangelegd.

(c) 2007 Foto: Parkplanet

Meest bezochte parkprofielen