Efteling Pandadroom actie

Slapen in Pandadroom

Efteling Pandadroom actie

Winnaars van de Wenswedstrijd van het Wereld Natuur Fonds (WNF) en de Efteling hebben maandag mogen overnachting in Pandadroom, de 4D-attractie van het park.

De wedstrijd werd uitgeschreven in het kader van het vijfjarig bestaan van het filmtheater in de Efteling. Gilaine Kleian (8) uit Rotterdam, Diede Kustermans (6) uit Zundert, Yvon Blaauw uit Hilversum, Alain Snoeck (10) uit Bergen op Zoom en een familie uit België waren de gelukkige winnaars van de Pandadroom-wedstrijd. Hun natuurwensen waren: ‘Ik wens dat als ik later tachtig jaar ben, ik mijn kleinkinderen trots kan laten genieten van wat we hebben weten te behouden’; ‘Ik wens dat mensen de natuur zien als een geschenk en niet als een bezit’; ‘Ik wens de vis zijn zee, de vogel zijn lucht en de ijsbeer zijn ijs; voor elk dier een plekje in dit aards paradijs’; ‘Ik wil dat in heel de wereld Holle Bolle Gijzen komen, zodat iedereen z´n rotzooi opruimt’ en ‘Sluit de natuur in je hart!’

{googleads left}Wakend oog

De winnaars mochten slapen in de post-show van Pandadroom, onder het wakend oog van Leopold de leeuw, Aura de zeeschildpad, Ursula de ijsbeer en Oek de orang-oetan. Voordat ze naar bed gingen las Roodkapje de kinderen een sprookjesverhaal voor.

2007 (c) Foto: Efteling

Meest bezochte parkprofielen