Efteling Assepoester tv-serie

Van Assepoester tot prinses

Efteling Assepoester tv-serie

Ter promotie van de musical Assepoester in het theater van de Efteling zenden de TROS en Omroep Brabant een zevendelige televisieserie uit. 

Daarin worden kinderen tussen zes en twaalf jaar omgetoverd tot Assepoester.

{googleads right}Opleiding

In Van Assepoester tot prinses krijgen twaalf kandidaatjes een ‘professionele’ opleiding tot prinses. Uit iedere provincie komt een prinsesje in spé die in acht workshops echte ‘prinsessenvaardigheden’ leert, zoals shoppen, poseren en dansen. Bekende Nederlanders begeleiden de workshops die aansluiten bij hun vakgebied. Zo geeft royalty-deskundige Peter van der Vorst een lesje Staatsinrichting, leert Marcus van Teylingen (Dancing with the Stars) de prinsesjes dansen en gaan de dames shoppen met zangeres Do, die de hoofdrol gaat spelen in de musical Assepoester. Op zaterdag 24 november mogen de kersverse prinsessen hun vaardigheden in de praktijk brengen tijdens de VIP-première van de musical Assepoester in het Efteling Theater.

 

2007 (c)

Meest bezochte parkprofielen