DLP WDS Watertoren en Tower

Hollywood Tower officieus open

DLP WDS Watertoren en Tower

Op internet gonst het van de geruchten over de datum van ingebruikstelling van de Hollywood Tower of Terror in Walt Disney Studios in Parijs.

De geruchten versterken elkaar en wijzen allemaal naar één dag: zaterdag 22 december aanstaande. Pas drie maanden na deze officieuze opening zal het verlaten hotel geopend worden voor VIP’s en de pers. Deze officiële opening staat gepland voor de eerste week van april 2008, tegelijk met Stitch Live, ook een nieuwe attractie in de Walt Disney Studios.

{googleads right}Dienstlift

De Hollywood Tower of Terror is de grootste nieuwe attractie na de opening van Space Mountain in 1995. Bezoekers nemen in een spookachtig hotel de dienstlift naar boven, maar deze lift krijgt tijdens de reis kuren en zal als apotheose omlaag storten. De Hollywood Tower of Terror in Walt Disney Studios bij Parijs is de vierde versie die voor de gasten open gaat. In de Verenigde Staten en Japan behoort de attractie tot de publiekslievelingen.

2007 (c) Parkplanet

Meest bezochte parkprofielen