WDW Mickey Calls

Mickey belt gasten Disney World

WDW Mickey Calls

Amerikaanse gezinnen die voor 23 december een vakantieverblijf boeken in Walt Disney World krijgen op eerste kerstdag een telefoontje van Mickey Mouse zelf.

De wereldberoemde muis wenst de kinderen naar keus een ‘gelukkige kerst’ of ‘fijne feestdagen’ en vertelt hen het goede nieuws van het aanstaande tripje naar Florida. Via een speciale site kunnen de ouders hun vakantie vastleggen en het verrassingstelefoontje van Mickey programmeren.

{googleads right}Kerstochtend

“Veel families boeken een vakantie in Walt Disney World als een kerstcadeautje voor hun kinderen”, vertelt Meg Crofton, directeur van het Amerikaanse mega-resort. “Het telefoontje van Mickey is een creatieve, persoonlijke manier om op kerstochtend de kinderen op de hoogte te brengen van het geweldige cadeau dat hen wacht.”
Vorig jaar werd de Mickey Call-actie voor het eerst gehouden. Het werd een succes; de tekenfilmmuis ‘belde’ duizenden families. Dit jaar worden nog meer boekingen verwacht, omdat het kopen van cadeaus en het boeken van vakanties via internet een grote vlucht heeft genomen. “Onderzoek toont aan dat 62 procent van de ouders online kerstcadeaus koopt. Wij bieden pakketreizen aan tegen een betaalbare prijs en de kinderen krijgen een onvergetelijk kerstbelletje van Mickey himself”, aldus Crofton.

2007 (c)

 

Meest bezochte parkprofielen