DLP Modeveiling

Modeveiling van Disneyland Parijs

DLP Modeveiling

De Amsterdamse modeontwerper Percy Irausquin, die voor Disneyland Paris een trendy nieuwe jurk voor Belle ontwierp, hoopt op een hoger bod voor zijn creatie op de veiling die op 19 november wordt gehouden.

Irausquin ontwierp samen met 24 andere Europese topontwerpers een nieuwe robe voor de bekendste Disney-vrouwen, zoals Assepoester, Sneeuwwitje, Tinkerbel en Minnie Mouse.

{googleads right}Hoogste bod

De jurken worden op 19 november bij Christies in Parijs geveild ten bate van Unicef. In de veilingcatalogus staat als openingsbod een prijs van 1200 tot 1800 euro vermeld. Maar Percy Irausquin hoopt op een veelvoud van dat bedrag. “Mijn haute couture-jurken gaan normaal gesproken niet voor onder de zesduizend euro de deur uit”, vertelt de succesvolle Amsterdammer tegen Parkplanet. “Ik hoop dat de jurk van Belle dat bedrag ook minimaal zal halen.” Op de veilig worden jurken tegen het hoogste bod verkocht van onder anderen Vivienne Westwood, Chantal Thomass en de Belgische Nicky Vankets.

Naar de parkplanner van Disneyland Paris

2007 (c) Foto: Parkplanet • Modeontwerper Percy Irausquin met zijn Belle

Meest bezochte parkprofielen