Efteling Sprookjesboom acteurs

Sprookjesboom gaat theaters in

  Efteling Sprookjesboom acteurs

Van de succesvolle Efteling-animatieserie Sprookjesboom wordt een theatermusical gemaakt. 

V&V Entertainment, het productiebedrijf van Albert Verlinde en Roel Vente, heeft de rechten gekocht van de voorstelling die het afgelopen jaar in het Sprookjesbos van het attractiepark zelf te zien was.

{googleads right}Korte avonturen

De kinderserie De Sprookjesboom is al twee seizoenen te zien bij de Tros, in het jeugdblok Z@ppelin. In het programma beleven bekende sprookjesfiguren uit het park korte avonturen, ingeleid door de oude, wijze Sprookjesboom zelf. V&V Entertainment zal de twintig minuten durende voorstelling uit de Efteling ombouwen tot een voorstelling van ruim een uur en daarmee in het najaar van 2008 door Nederland en Vlaanderen trekken.

2007 (c) Foto: Efteling

Meest bezochte parkprofielen