DLP WDS Stitch Live

Stitch Live in Walt Disney Studios

DLP WDS Stitch Live

Op 22 maart 2008 opent officieel de vierde nieuwe attractie op rij in Walt Disney Studios in Parijs: Stitch Live. Twee weken eerder – op 8 maart – is de zogenaamde soft opening: try outs van de nieuwe attractie waarbij ook bezoekers welkom zijn.

Stitch Live vervangt de Television Production Tour, een attractie die nooit erg populair is geworden. De interactieve show is gehuisvest in het gebouw van de Walt Disney Television Studios. In de voorstelling praat Experiment 626, beter bekend als Stitch, live met de jonge bezoekers in de zaal. Stitch verschijnt op een groot filmdoek en kan vanachter uit de zaal ‘bediend’ worden door een cast member. In Disneyland Hongkong is een gelijksoortige attractie, daar Stitch Encounter genaamd, een hit bij de bezoekers.

{googleads right}Vierde nieuwe attractie

Stitch Live is de vierde nieuwe attractie op rij in Walt Disney Studios, na Cars Race Rally, de achtbaan Chrush’s Coaster en de Hollywood Tower of Terror, die officieus op 22 december open zal gaan.

2008 (c) Parkplanet/Disney 

Meest bezochte parkprofielen