Efteling Parkshow 2007

Bezoekers tevreden over parkshow

Efteling Parkshow 2007

Bezoekers van de Efteling zijn tevreden over de parkshow ‘Tika is jarig’. Dat blijkt uit enquêtes die Efteling en producent V&V onder de gasten hebben gehouden.

Uit de rondvraag komt naar voren dat de show rond TiTaTovenaar een hoger rapportcijfer krijgt dan de parkshow over Hans Christiaan Andersen, de Studio 100-productie die voorgaande jaren in het Efteling Theater werd opgevoerd. Opmerkelijk is echter dat wanneer bezoekers wordt gevraagd welke show zij het meest waarderen – TiTaTovenaar of Andersen – zij in meerderheid kiezen voor de laatste voorstelling.

{googleads right}Tika is jarig

‘Tika is jarig’ werd aan het begin van het seizoen matig ontvangen. De show in de Efteling ontwikkelde zich echter gedurende het seizoen zo positief dat ze de laatste maanden kon rekenen op een enthousiast publiek. Op 21 oktober werd de laatste voorstelling van dit seizoen gegeven.


2007 Foto: ParkPlanet

 

Meest bezochte parkprofielen