Disneyland Anaheim Main Street met namaaksneeuw

Disneyland al hele week uitverkocht

Disneyland Anaheim Main Street met namaaksneeuw

Al sinds kerstmis is Disneyland in Anaheim dagelijks uitverkocht.

Elke dag gedurende deze week moest de kaartverkoop in de loop van de dag (meestal vlak na het middaguur) worden gestaakt omdat het park zijn maximale capaciteit had bereikt. Met tot 70.000 bezoekers op een dag zaten de gasten als haringen in een tonnetje en liepen wachttijden bij populaire attracties als de nieuwe onderzeeboottocht langs figuren uit de film Finding Nemo op tot meer dan drie uur.

{googleads right}Drukste periode

Traditiegetrouw is de tijd rond kerst en de jaarwisseling de drukste periode in de Disney-parken. Bezoekers die er bij de kassa op staan toch een kaartje te krijgen worden doorverwezen naar het veel minder drukke buurpark Disney’s California Adventure. Met een zogenaamde hopper-pas kunnen zij dan rond etenstijd, als de drukte in Disneyland wat is afgenomen, toch het park binnen en genieten van bijvoorbeeld het vuurwerk.

2007 (c)

Meest bezochte parkprofielen