Congrescentrum

Efteling krijgt congrescentrum

Congrescentrum

Efteling gaat zich de komende jaren meer richten op de internationale zakelijke markt. Het park wil congressen en meerdaagse bedrijfsevenementen gaan organiseren.

Om de lucratieve zakenmarkt te kunnen bedienen bouwt Efteling een nieuw congrescentrum. De congreslocatie moet in 2011 gereed zijn, meldt de zakelijke website FZ. Naast een congrescentrum zal ook de ingebruikname van nieuwe verblijfsaccommodatie met duizend bedden in 2009 bijdragen aan een succesvolle benadering van de internationale zakelijke markt.

{googleads right}Beurzen 

Het bedrijfsonderdeel Efteling Evenementen heeft zich het afgelopen jaar gepresenteerd op internationale beurzen voor meetings, congressen en tentoonstellingen, zoals IMEX in Frankfurt en EITBM in Barcelona. In maart zal de evenementenafdeling aanwezig zijn op de EMIF-beurs in Brussel. Een nieuwe accountmanager zal de zakelijke Belgische markt gaan bewerken. Efteling werkt al samen met het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen (NBTC).

2007 (c)

Meest bezochte parkprofielen