Efteling Vaakhier?

Efteling start campagne Vaakhier?

Efteling Vaakhier?

Efteling is vandaag gestart met een nieuwe campagne voor de werving van abonnementshouders voor het seizoen 2008. De campagne heeft de originele titel Vaakhier? meegekregen.

De vliegende fakir speelt een hoofdrol in de wervingsactie van de Efteling.

{googleads right}Geen parkshow

Klanten wordt in een folder en een mailing gevraagd of zij ‘Vaakhier zijn’. Als zij de vraag met ‘ja’ beantwoorden wordt voorgesteld een abonnement te nemen, dat dit jaar 135 euro kost. Uit de kleurrijke folder die het Kaatsheuvelse park heeft meegestuurd aan de abonnementhouders van vorig seizoen blijkt dat de parkshow van TiTaTovenaar is geprolongeerd, maar dat die show pas start op 21 april en slechts loopt tot en met 24 augustus. De laatste twee openingsmaanden van de Efteling – het park is tot en met 26 oktober geopend – is er geen parkshow.


2008 (c)

Meest bezochte parkprofielen