Pistool

Gewapende oma opgepakt

Pistool

Mary Ann Richardson uit de Amerikaanse staat Pennsylvania is gearresteerd door de politie omdat ze met wapens op zak het Magic Kingdom in Walt Disney World wilde bezoeken.

De vrouw wilde een geladen pistool, een mes en een schaar het park mee in nemen. De politie nam haar mee naar het bureau, dat ze na het betalen van een borgsom van tweeduizend dollar weer mocht verlaten. De 63-jarige oma bezocht Disney World met haar kleinkinderen.

{googleads right}Veiligheidsposten

De grotere parken in Centraal-Florida hebben sinds de terroristische aanslagen op 11 september 2001 veiligheidsposten bij de ingang staan waar alle bezoekers gecontroleerd worden op onder meer wapenbezit. Volgens de politie blijkt uit de aanhouding van Richardson dat de controles werken en nut hebben.

Onveilig gevoel

De grootmoeder verklaarde in een televisie-interview dat zij altijd wapens bij zich draagt, omdat ze zich anders onveilig voelt.

2007 (c)

 

Meest bezochte parkprofielen