Universal Simpson Ride

Simpsons naar Universal Studios

Universal Simpson Ride

Zowel in de Universal Studios in Hollywood (Californië) als in Orlando (Florida) wordt komend voorjaar de attractie Back to the future vervangen door The Simpsons.

Homer Simpson, zijn vrouw Marge en zijn kinderen Bart en Lisa strijken neer in Universal Studios. In het gebouw van de voormalige simulatierit Back to the future wordt een darkride gebouwd die bezoekers meeneemt naar Krusty Land, een cartoon-pretpark dat geleid wordt door Krusty de Clown, in de Simpsons-serie bekend van de fictieve hamburgerketen Krusty Burger.

{googleads right}Populaire animatieserie

De verhaallijn voor de nieuwe attractie is bedacht door de schrijvers Matt Selman en Tim Long. Het tweetal staat ook aan de basis van de teksten voor de populaire animatieserie en is tevens betrokken bij het vorige maand verschenen computerspel The Simpsons Game.

2007 (c)

 

 

Meest bezochte parkprofielen