Rudy Giuliani

Campagne voeren in Walt Disney World

Rudy Giuliani

In de aanloop naar de verkiezingen in de Verenigde Staten doen presidentskandidaten graag Walt Disney World in Florida aan.

In die staat zijn over twee weken voorverkiezingen. Vandaag maakte de Republikeinse kandidaat Rudy Giuliani, de voormalige burgemeester van New York een campagnestop bij Mickey Mouse. In Disney-hotel Coronado Springs Resort sprak hij de National Troopers toe, een organisatie van politiefunctionarissen.

{googleads right}Onbekende kandidaat

Eerder al liet presidentskandidaat Ron Paul, net als Giuliani ook een Republikein, een zeppelin boven Walt Disney World vliegen. Het campagneteam van Paul hoopte dat alle tienduizenden gasten op het terrein van Disney de boodschap van de vrij onbekende kandidaat zouden zien. Die luidde: Google Ron Paul.

2008 © PARKPLANET

 

Meest bezochte parkprofielen