Davy Crockett Ranch - Foto: © Disney

Davy Crockett Ranch

Logeren in een houten bungalow in het bosrijke vakantiepark Davy Crockett Ranch geeft je het gevoel rond te lopen in een pelsjagerdorp in de Amerikaanse pionierstijd.

Davy Crockett Ranch ligt op ongeveer vijf kilometer afstand van de Disney-parken, aan de andere kant van snelweg A4. In een bos van 57 hectare liggen luxe blokhutten die van alle gemakken zijn voorzien. In het midden van de ranch is een dorpje met een General Store, een taveerne en een zwemparadijs dat is ondergebracht in een van de grootste houten gebouwen van Europa. Naast elke blokhut staat een barbecue en een picknicktafel en ligt een eigen parkeerplaats. Om naar de parken te gaan heb je een auto nodig; er rijden geen bussen.

Davy Crockett Ranch in Disneyland Paris - Foto: © Disney

Davy Crockett Ranch in Disneyland Paris bestaat uit 595 blokhutten die geschikt zijn voor maximaal zes personen. In het bosrijke park ligt een centrum met een winkeltje, een saloon en Crockett’s Tavern, waar je kunt lunchen of dineren. Natuurlijk kun je ook je eigen maaltijden bereiden in je blokhut of op de barbecue buiten.

Davy Crockett Ranch in Disneyland Paris - Foto: © Disney

Het vakantiepark heeft het mooiste zwembad van alle Disney-hotels: The Blue Springs Pool is een overdekt tropisch zwemparadijs met waterval, glijbaan, bubbelbad en stroomversnelling. The Ranch beschikt ook over Davy Crockett Adventure, een parcours met schommels, trapezes, touwbruggen en ladders. Wie op Davy Crockett Ranch verblijft, kan de auto gratis parkeren bij de themaparken. In de lobby en het restaurant is gratis wifi.

Davy Crockett Ranch nu boeken
Hotels in Disneyland Paris

© Tekst: Adri van Esch – Foto’s: Disney

Meest bezochte parkprofielen