eft_drakenstaart.jpg

Efteling-taart in diepvries supermarkten

eft_drakenstaart.jpg

Steeds vaker treedt de Efteling buiten haar grenzen en zoekt het merk de schappen van de winkels in Nederland op. 

Er waren al Efteling-koekjes, -vla, ijsjes, -spelletjes en -kinderschoenen en sinds enkele weken is er nu ook een Efteling-taart.

{googleads right}DrakensTaart

De distributie van de DrakensTaart, zoals de originele lekkernij is genoemd, was nog niet volledig dekkend, maar vanaf nu is het groene diepvriesgebak overal verkrijgbaar, laat fabrikant Maître Paul weten. De bakker had al eerder succes in het kindersegment met de Kabouter Plop-taart. De nieuwe DrakensTaart is een groen rolgebak met schubben, gevuld met aardbeienbavarois en kersenjam. Bij elke DrakensTaart worden ‘vuurknetters’ meegeleverd: oranje chocoladebolletjes die knetteren in de mond. De taart is verpakt in een schatkist met een ‘certificaat van echtheid’. De bijgeleverde drakenvleugels kunnen in de taart geprikt worden. Er zijn ook drakenstickers, kleurplaten en een e-card ter promotie van de DrakensTaart.

2008 © PARKPLANET 

Meest bezochte parkprofielen