Super Splash

Europa-Park blijft familiebedrijf

Super Splash

De broers Michael en Thomas Mack – respectievelijk 28 en 26 jaar – zijn toegetreden tot de directie van de Mack-bedrijven.

Thomas, die gediplomeerd hotelier is, krijgt mede de supervisie over de eigen hotels van Europa-Park en over de gastronomie in het park. Michael gaat zich bezighouden met het attractieproductiebedrijf van Mack.

{googleads right}Versterking

Met de versterking van de directie door de twee broers wordt aangegeven dat het drieduizend medewerkers tellende bedrijf ook in de toekomst in handen zal blijven van de familie Mack. Eerder werd gezinspeeld op verkoop van het bedrijf; er was kritiek op de torenhoge belasting die betaald moet worden bij overdracht van vader op zoon.
Naast Michael en Thomas zit ook vader Roland Mack (58) nog in de directie van het resort, evenals zijn broer Jürgen (49). Roland richtte in 1975 samen met zijn vader Franz (nu 86) Europa-Park op.

© 2008 PARKPLANET • FOTO MTL SHAG 

Meest bezochte parkprofielen