Website Moms panel

Moeders geven advies in Disney World

Website Moms panel

Walt Disney World bij Orlando is zo groot dat het onmogelijk is in één vakantie alles te zien en te doen.

Ouders met kinderen hebben nog al eens de neiging om veel te veel te willen, waardoor hun verblijf uitloopt op een teleurstelling, constateerde men ook bij Disney World zelf. Om die ouders van goed advies te voorzien voordat ze afreizen naar Florida, is er sinds deze week een website met tips. De tips en ideeën worden door ouders zelf op de site gezet.

{googleads right}Moederspanel

Disney schreef een wedstrijd uit waarbij op zoek werd gegaan naar kandidaten voor een Moederspanel. Dat panel moet komen met suggesties om de vakantie in Walt Disney World nóg leuker te maken. In een week tijd kwamen er tienduizend aanmeldingen voor het Moederspanel. Degenen die uitgekozen zouden worden werd een familiebezoek van een week in Disney World in het vooruitzicht gesteld. Uiteindelijk werden elf moeders en één vader uit heel Amerika geselecteerd om zitting te nemen in het panel. Zij brengen op de website Disneyworldmoms.com een veelheid aan tips, bijvoorbeeld over wat de beste tijd is om Disney te bezoeken, waar goede deals te vinden zijn of hoe je een paar dagen Disney World met de kinderen het beste kunt invullen. Op het forum kunnen ouders ook vragen stellen aan het panel.

2008 © PARKPLANET

 

 

Meest bezochte parkprofielen