Stand Vakantiebeurs

Movie Park verdubbelt Nick Land

Stand Vakantiebeurs

Op de Vakantiebeurs in Utrecht zijn slechts enkele attractieparken met een eigen stand vertegenwoordigd. Movue Park Germany heeft de grootste stand. Kinderen kunnen er met vier karakters uit het park – waaronder Spongebob en Dora – op de foto gaan.

Opmerkelijk genoeg staat de stand van Movie Park Germany in de hal van Nederland (hal 12, stand D098) en niet in hal 9 van Duitsland. Reden is dat het filmpark voor de beursstand samenwerkt met de ticketservice van De Telegraaf.

{googleads right}Nick Land

Op de Vakantiebeurs kondigt Movie Park Germany aan dat het succesvolle Nick Land in oppervlakte verdubbeld gaat worden tot drie hectare. Daarvoor moeten de Wonderland Studios wijken. Attracties in dat themagebied worden afgebroken of omgebouwd naar het nieuwe Nickelodeon-thema. Er komen ook acht nieuwe attracties in Nick Land: zo komt er een wildwaterbaan met boomstammen die Dora’s Jungle Adventure gaat heten en er komt een High Flyer waarin bezoekers, gezeten in een voertuig met vleugels, naar binnen en naar buiten kunnen sturen. Eyecatcher van het uitgebreide Nick Land wordt de 28 meter hoge Aviator waarin gasten een vliegtocht maken, maar dan op de buik. Verder komt er een aantal kleinere kinderattracties bij, met karakters als Patrick, Swieber de Vos en Blue’s Skidoo in de hoofdrol.

Parken in Florida

Andere parken die een stand op de Utrechtse Vakantiebeurs hebben zijn Legoland Deutschland (hal 9, stand B010) en Astrid Lindgrens World, gevestigd in het Zweedse Vimmerby (hal 10, stand G057). Ook enkele parken in Centraal-Florida, zoals SeaWorld en Busch Gardens, zijn vertegenwoordigd (in hal 1, stand A094).

© 2008 TEKST EN FOTO PARKPLANET

Meest bezochte parkprofielen