Plopsa indoor Piratenbaan

Plopsa Indoor naast Ahoy Rotterdam?

Plopsa indoor Piratenbaan

Naast de Plopsa Indoor die in Coevorden gaat verrijzen, is Studio 100 bezig met een tweede Nederlandse vestiging van het indoor-pretpark. Het Belgische mediabedrijf heeft sterke interesse in het gebied naast concertgebouw Ahoy, aan het Zuidplein in Rotterdam.

Daar moet een nieuw ‘vrijetijdsknooppunt’ komen, met onder meer ook een vast musicaltheater van Joop van den Ende.

{googleads right}Derde vestiging

“De mensen achter Plopsaland vinden dat het Zuidpleingebied veel potentie heeft,’’ zegt de Rotterdamse wethouder Hamit Karakus van Bouwen en wonen in het AD. De gemeente Rotterdam wil het terrein rond het Zuidplein en Ahoy op de kaart zetten met – naast een musicaltheater en een overdekt pretpark – woontorens, een zwembad en een busterminal. Plopsa Indoor Rotterdam wordt de derde vestiging van het Vlaamse entertainmentbedrijf; in Hasselt staat al een goedlopend filiaal en in Coevorden wordt de eerste Nederlandse Plopsa geopend, naast Center Parcs De Huttenheugte.


2008 © PARKPLANET • FOTO PLOPSALAND

 

 

Meest bezochte parkprofielen