aps_zomerhuisje.jpg

Slagharen vervangt alle vakantiehuisjes

aps_zomerhuisje.jpg

De 21 luxe chalets die Attractiepark Slagharen op 25 april opent zijn een voorbode van een complete vervanging van alle vierhonderd zomerhuisjes in het park.

Een groot gedeelte van de vakantiehuisjes staat er al sinds de opening van het park – 45 jaar geleden. Ze zijn gedateerd en worden door veel mensen omschreven als muf, oubollig en te klein.

{googleads right}Groter en luxer

De nieuwe huisjes, die over een periode van vijf jaar gebouwd gaan worden, zijn een derde groter dan de oude. Ze beschikken over twee ruime slaapkamers met elk twee eenpersoons bedden met boxspring, een badkamer met douche en apart toilet en een goed uitgeruste keuken. In de woon-/eetkamer hangt een flatscreen televisie en aansluitend is een terras en een grasveldje als tuin.

Yellowstone Chalets

De nieuwe huisjes, die de naam Yellowstone Chalets meekrijgen, zijn er in eerste instantie uitsluitend in een vierpersoons uitvoering. Later komen er ook zes- en achtpersoons versies bij. Alle chalets worden in een grote tent achter de schermen van Attractiepark Slagharen gebouwd en van daar uit als een bouwpakket naar hun definitieve plek gebracht. 

© 2008 PARKPLANET – FOTO: LODEWIJK B

Meest bezochte parkprofielen