Spiderman

Spiderman verdwenen uit Universal Studios

Spiderman

Klokslag twaalf uur in de nacht van 31 december op 1 januari verdween de stripfiguur Spiderman uit Universal Studios Het contract dat het filmpark had met licentiehouder Marvel Comics liep af en dus moesten Spiderman en zijn vrienden Spiderwoman en de Hulk het veld ruimen.

{googleads right}Spinnenman

In het afgelopen jaren zijn al veel verwijzingen naar de spinnenman uit het park verdwenen, ten gunste van tekenfilmhelden als SpongeBob en Shrek. In plaats van het character Spiderman gaan nu de Simpsons en Scooby-Doo met de gasten op de foto. Het verlopen van het contract met Marvel heeft alleen betrekking op de studioparken van Universal. Islands of Adventure in Florida, dat ook tot het Universal-concern behoort, wordt niet geraakt door de contractbeëindiging. In dat park behoort The Amazing Adventures of Spiderman tot de populairste attracties en lopen in het themagebied Super Hero Island diverse stripfiguren van Marvel Comics rond.

2008 © PARKPLANET 

Meest bezochte parkprofielen