CSI Live

Dagelijkse CSI in Magic Mountain

CSI Live

Magic Mountain krijgt een nieuwe parkshow: CSI Live. Er is een moord gepleegd en het publiek wordt gevraagd deze misdaad mee op te lossen.

De toeschouwers in het hoofdtheater van dit grote pretpark in Valencia, ten noorden van Los Angeles, krijgen een half uur de tijd om te bepalen wie de dader kan zijn. Ze zijn allemaal ooggetuigen van een gruwelijk misdrijf, maar hun bevindingen verschillen en zijn sterk afhankelijk van hun zitplaats in het theater.

{googleads right}Live show

De stemmen van CSI Live zijn ingesproken door de echte acteurs van deze ook in Nederland populaire misdaadserie. Oorspronkelijk speelde de reeks Crime Scene Investigation zich alleen af in Las Vegas, maar al snel kwamen er nieuwe locaties bij, wat resulteerde in CSI Miami en CSI New York. De dagelijkse live show in Six Flags Magic Mountain start op 14 juni.

2008 © PARKPLANET

 

Meest bezochte parkprofielen