Comfortkamer Hotel

Efteling nodigt ‘schrikkeljarigen’ uit

Comfortkamer Hotel

Wie geboren is op 29 februari, kan slechts één keer in de vier jaar zijn verjaardag echt vieren.

Dit jaar is het weer zover en om de ‘schrikkeljarigen’ te verrassen heeft het hotel van de Efteling een bijzondere actie. De jarigen worden uitgenodigd om samen met hun familie de extra nacht van 2008 gratis in het Efteling Hotel door te brengen. De geluksvogels worden ook nog verrast met een ‘schrikkeldiner’ en een uitgebreid ontbijtbuffet de volgende morgen.

{googleads right}29 februari

De jarigen en hun gasten worden vrijdag 29 februari tussen drie en zes uur verwacht voor een ‘feestelijke ontvangst’. Onder hen wordt om zes uur de speciale Vliegende Hollander themasuite verloot. De andere feestvarkens slapen in één van de zestig (vierpersoons) familiekamers die het hotel voor deze actie beschikbaar heeft gesteld.
Inschrijven kan tot 25 februari, maar: wie het eerst komt, die het eerst maalt. Wie een kamer in het hotel van de Efteling weet te bemachtigen dient ter controle een geldig identiteitsbewijs mee te nemen om aan te tonen dat hij of zij daadwerkelijk op 29 februari is geboren.

2008 © TEKST: PARKPLANET – FOTO: EFTELING

Meest bezochte parkprofielen