American Idols

Idols-audities in Hollywood Studios

American Idols

Bezoekers aan de Hollywood Studios in Walt Disney World zullen in de loop van het jaar auditie kunnen doen voor Idols.

De audities vinden plaats in een theater met een duizendkoppig publiek. De dagwinnaar mag door naar de regionale auditie van American Idols.

{googleads right}Oefenen

Gasten die willen deelnemen, kunnen vooraf – via een speciale website – of op de dag zelf het lied kiezen dat ze ten gehore willen brengen. Vlak voor het optreden kunnen ze oefenen in een van de sound booths van de Hollywood Studios (de voormalige Disney-MGM Studios).

Voorrondes

Gedurende de dag worden er kleinere voorrondes gehouden. Wie daar doorheen komt, belandt in het speciale American Idols Theater. Uit elke voorstelling komt een winnaar, die ’s avonds in hetzelfde theater aan de finale mag meedoen. De winnaar van de dagfinale krijgt een plekje in de regionale auditie. De deelnemers zullen door een jury en het aanwezige publiek beoordeeld worden.

2008 (c) Parkplanet

 

Meest bezochte parkprofielen