La Trace du Hourra

Rollenspellen voor sollicitanten

La Trace du Hourra

Wie voor het eerst bij Parc Astérix solliciteert, moet meteen bij het eerste gesprek door een rollenspel laten zien dat hij of zij geschikt is voor de gewenste baan.

Het park ten noorden van Parijs is op zoek naar zeshonderd seizoenkrachten en heeft daarnaast stageplaatsen voor honderdtwintig studenten. 

{googleads right}Capaciteiten

Door middel van de rollenspellen in de sollicitatieprocedure krijgen de managers van Parc Astérix inzicht in de capaciteiten van de sollicitanten. Wie bij het pretpark wil werken moet goed met mensen om kunnen gaan, stressbestendig zijn en over een opgewekte instelling beschikken. Ook voor mensen zonder diploma’s biedt het park kansen; iedereen krijgt namelijk een opleiding aan de eigen L’Ecole Astérix. Inmiddels hebben al honderden kandidaten hun cv achtergelaten op de speciale site die daarvoor door Parc Astérix in het leven is geroepen. Veel van de gegadigden zullen binnenkort worden uitgenodigd voor een gesprek en een rollenspel.

© 2008 PARKPLANET 

Meest bezochte parkprofielen