Indiana Jones

Sneller in je eentje

Indiana Jones

In navolging van veel parken buiten Europa krijgt nu ook Disneyland Paris een zogenaamde Single riders line.

Deze wachtrij is bestemd voor mensen die in hun eentje de attractie willen meemaken, bijvoorbeeld omdat de rest van hun gezelschap niet mee wil of durft.

{googleads right}Vermoedelijk lager

Voordeel van de Single riders line is dat de wachttijd in de meeste gevallen beduidend lager ligt dan in de reguliere wachtrij. Disneyland garandeert dat echter niet. Op een bord bij de Single riders line van Indiana Jones et le Temple du Peril – de achtbaan waar deze speciale wachtrij is ingesteld – staat dat de wachttijd vermoedelijk lager is, maar ook net zo lang kán zijn.

Bijna altijd sneller

Ervaringen leren echter dat iemand die aansluit in de Single riders line bijna altijd sneller aan de beurt is. Hij of zij moet dan wel genoegen nemen met een plaatsje naast een voor hem of haar onbekende bezoeker. Met de gasten uit de Single riders line worden de lege plaatsen opgevuld. Voordeel voor Disneyland Paris is dat de capaciteit van de attractie omhoog gaat en er minder lege stoeltjes zijn.

2008 © TEKST: PARKPLANET – FOTO: WEBAST

Meest bezochte parkprofielen