Luchtkussen

Veiling Ooit-inventaris via internet

Luchtkussen

De inventaris van het failliete Land van Ooit in Drunen zal in de eerste week van maart 2008 in een openbare verkoop via internet worden verkocht.

Op de site van veilinghuis Troostwijk uit Amsterdam staan foto’s van de vele kavels die op de veiling zullen worden ingebracht. Daaronder bevinden zich vele typische Land van Ooit-kostuums, maar ook meubilair, een kabelbaan, een klimwand, draaiorgel, luchtkussens, speeltoestellen, waterfietsen, koetsen, keukenapparatuur en restaurantinventaris.

{googleads right}Ali B. en Marco Borsato

Onder de te veilen objecten zitten ook collector items als plaquettes van Ali B., Anky van Grunsven, Wim Kok en Marco Borsato, die in het verleden werden benoemd tot Baron van Ooit. Zelfs de kolossale beelden die bij hun benoeming werden vervaardigd staan te koop. Ook typische Ooit-zaken als een beeld van Kos met de Snor en een prieeltje in de Ooit-kleuren zijn bij opbod te koop.

De verkoop begint op 3 maart 2008 en sluit op 11 maart. De kijkdagen in het Land van Ooit staan gepland op vrijdag 8 en zaterdag 9 maart 2008.

Lees ook: Alles in de Ooit-verkoop

 

2008 © TEKST: PARKPLANET – FOTO: GERARD BIERENS

 

Meest bezochte parkprofielen