Frits Sissing en Sipke Jan Bousema

Zoektocht naar Von Trapp-kinderen

Frits Sissing en Sipke Jan Bousema

Op 28 september gaat in de Efteling de musical The Sound of Music in première. Vanaf 12 mei is via televisie op jeugdkanaal Z@pp te volgen welke kinderen een rol krijgen in deze wereldberoemde musical.

Sipke Jan Bousema zal de dagelijkse audities presenteren onder de titel Do Re Wie (een variant op Do Re Mi, een populair nummer uit de musical).

{googleads right}Zestig kinderen

De auditiereeks voor de nieuwe musical in de Efteling wordt uitgezonden door de AVRO, die eerder al op zoek ging naar talent voor de musicals Evita en Ciske de Rat, en in het najaar de hoofdrol gaat zoeken voor Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat. Uiteindelijk zullen zestig kinderen gecast worden voor de rollen in de familie Von Trapp. Gegadigden hebben zich kunnen aanmelden via internet door een auditiefilmpje in te sturen.

The Show of Music

Op 17 mei presenteert Frits Sissing The Show of Music, waarin zes van de zestig uitverkorenen een optreden geven en de geschiedenis van de film en de musical van Rodgers en Hammerstein te zien is.

2008 © PARKPLANET – FOTO: AVRO

Meest bezochte parkprofielen